About Me

Mijn foto
Melanie
Ik ben Melanie, 21 jaar oud en woon in Dordrecht. Scrappen doe ik nu ongeveer 2 jaar en ik heb er ontzettend veel lol in. Het grootste deel van mijn dag wordt helaas in beslag genomen door school/huishouden, maar in mijn vrije uurtjes scrap ik graag met mijn mams, zusje of alleen.
Mijn volledige profiel tonen

Volgers

Mogelijk gemaakt door Blogger.
zondag 26 september 2010

Eindelijk...!!!

Hallo allemaal,

Eindelijk weer eens tijd om mijn blog up te daten :-D De afgelopen weken ben ik zo druk geweest dat ik niet altijd tijd (en zin) had om aan mijn blog te werken. In mijn vakantie heb ik een flink aantal pagina's gescrapt voor in mijn Book of Me en deze wil ik hier met jullie delen. Een aantal pagina's zijn nog niet helemaal af, dus die blijven nog even een verrassing.

Over deze pagina twijfel ik nog of deze onder de A of de C komt. Maar in elk geval:
At the cross - de pagina heb ik gemaakt aan de hand van een liedje van Hillsong United. Het papier is van Tim Holtz en de foto heb ik van internet.


Everyday Life - Op deze pagina heb ik een aantal foto's verwerkt van mezelf als klein kind. Sommige dingen die je hier op de foto's ziet, vind ik nog steeds leuk om te doen (lezen, bellen, vrachtauto rijden). De strookjes moet ik nog invullen en ik ben nog op zoek naar een goed idee om de strookjes erin te laten zitten, maar dat je toch de tekst kunt lezen. Nu vallen ze er namelijk steeds uit (en de 5 ben ik dus al verloren).
 Me @ 21 - Deze pagina heeft geen toelichting nodig vind ik. Laat genoeg zien over mezelf en een gekke bui!
 Onze Kanjer - Mijn zusje verdient ook een plaatsje in mijn Book of Me en omdat ze al zoveel heeft meegemaakt vond ik de titel wel erg toepasselijk bij haar!
 Piet - Deze pagina heb ik gemaakt voor een van mijn beste vrienden samen met zijn gezin. Naar aanleiding van een artikel in het scrapbookmagazine. Het papier is van Cosmo Cricket.
Ik hoop dat jullie het weer leuke pagina's vinden en dat ik snel tijd heb om weer verder te knutselen.

Groetjes, Melanie
dinsdag 3 augustus 2010

My Favourite Twins!

My Favourite Sweetest Twins!

Mijn favoriete tweeling mocht natuurlijk ook niet ontbreken in mijn Book of Me. Deze pagina is wederom gebaseerd op een voorbeeld uit het scrapbookmagazine. De achtergrond heb ik zelf gemaakt met verschillende kleurtjes Glimmer Mist en daarop heb ik stroken papier van Cosmo Cricket geplakt. Verder heb ik de lay-out versierd met diverse figuren (uiteraard weer gesneden met de Slice).

Ik hoop dat jullie deze twee pagina's vinden. De andere foto's zijn niet helemaal duidelijk geworden. Vanaf donderdag ben ik anderhalve week op vakantie (ja, de scrapspullen gaan gewoon mee naar Texel) en na de vakantie zal ik dan weer updaten.

Hopelijk tot dan!

Gelukkig zijn...

Hallo,

De afgelopen dagen heb ik veel gescrapt en ik wilde even twee nieuwe lay-outs met jullie delen.

Deze pagina vormt de G voor in mijn Book of Me (in tegenstelling tot een eerder bericht, Gelukkig zijn wint het van Griekenland). De pagina heb ik gemaakt aan de hand van een voorbeeld in het Scrapbookmagazine, ik vond deze zo tof!

Ik probeer in mijn Book of Me alle dingen te verwerken die voor mij belangrijk zijn of waren.

Groetjes, Melanie
woensdag 28 juli 2010

Werk in uitvoering!!

Hallo,

Even een kort berichtje. Ik heb eindelijk een programma gevonden waarmee ik kan knutselen aan mijn blog in een taal die ook ik begrijp :-D Maar aangezien het inmiddels kwart over 12 is en de wekker alweer rond 5 uur gaat, stop ik er voor nu mee. Mijn blog is nu dus een grote puinhoop. Ik hoop hier donderdag weer uitgebreid de tijd voor te hebben om alles uit te vogelen. En dan in ieder geval dat lelijke trial trial trial weg te krijgen.

Mijn excuses!!!

Groetjes,
Melanie
zondag 18 juli 2010

Vakantie!!!

Heey,

Wat een warme dag was het vandaag weer! Doet mij altijd denken aan mijn favoriete vakantieland; Griekenland! Ik vind het daar een stuk prettiger dan in Nederland, qua temperatuur ;-)
Voor in mijn Book of Me vormt deze pagina, vanzelfsprekend, de letter G. Ik probeer echt een album over mezelf te maken, komen nog veel lay-outs aan met foto's van toen ik nog een sgattig klein meisje was. En ik vond dat een pagina over mijn favoriete vakantieland daarin niet mocht ontbreken.

 Voor de pagina heb ik de volgende materialen gebruikt: Papier van Cosmo Cricket (Delovely) en oranje cardstock. Cardstock stickers van Paper House en foto's gemaakt door mijn stiefpaps! De letters en hartje heb ik uitgesneden met de Slice (designcard: Basics).

Zoals je op de linkerpagina kunt zien ben ik al drie keer op vakantie geweest naar Griekenland (tweemaal naar Kreta en eenmaal naar Zakynthos) en ik hoop zeker nog eens terug te keren, vandaar dat ik voor een vierde jaartal met vraagtekens heb gekozen.

Voor mijn Book of Me heb ik nu de volgende letters gescrapt;
A - A Day Out
F - My Future is in Jesus!
G - Griekenland
N - Nature

Het valt nog best tegen om bij iedere letter iets te bedenken. Het lijkt wel of ik bij sommige letters wel 5 creaties kan bedenken, en bij de andere maar 0. Ik hoop dat er deze week nog meer nieuwe pagina's volgen, maar ik heb ook nog een aantal kaartjes te maken. Dus in ieder geval geen gebrek aan scrapwerk, nu de juiste tijd nog vinden ;-)

Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan het lezen van mijn blog en tot de volgende keer!

Groetjes, Melanie
vrijdag 9 juli 2010

Nynke

Hallo,

Vandaag is Nynke weer gezellig wezen knutselen, en zij heeft deze 2 prachtige werkstukjes gemaakt. Het eerste is een lay-out, met daarop een foto van Nynke. Zij heeft daarvoor roze cardstock en papier van Hippity Hoppity gebruikt. Verder heeft ze het versierd met bloemen, letters en een stukje kant.


Ook heeft zij nog deze kaart gemaakt, met daarop een stempelafdrukje van een meisje. Deze heeft ze ingekleurd met potlood, en vervolgens op de kaart geplakt. Onder het plaatje zit nog een lintje, en de bloemen heeft zij bewerkt met Glimmermist.


Het is wel duidelijk dat deze dame veel knutsel-talent heeft!!!

Groetjes,
Melanie en Nynke
donderdag 1 juli 2010

Lois & Anne

Goedemorgen,

De afgelopen dagen heb ik weer tijd gehad om 2 lay-outs te maken. Op de bovenste lay-out vind je een foto van Lois, een ontzettend lief meisje (en ondeugend ;-)). Deze lay-out heb ik ingestuurd voor Challenge 6 van Scrappers-Challenge-Blog. Ik heb hier eigenlijk alleen maar cardstock voor gebruikt, de foto nodigde er gewoon voor uit om rood/wit/blauw en oranje te gebruiken.

Op deze lay-out staat Anne, het tweelingzusje van Lois. Deze lay-out heb ik gemaakt voor Challenge 10 van Scraptalk Challenges. Anne is ook al zo'n lief en ondeugend meisje ;-) Ik heb hiervoor papier gebruikt van oa Cosmo Cricket, Little Yellow Bicycle en Imaginisce. Een aantal dingen heb ik uitgesneden met de Slice, en ik heb er een aantal bloemen opgeplakt die ik van Daniella heb gehad.


Nog even een foto van beide pagina's bij elkaar;


Tot de volgende keer,

Melanie