About Me

Mijn foto
Melanie
Ik ben Melanie, 21 jaar oud en woon in Dordrecht. Scrappen doe ik nu ongeveer 2 jaar en ik heb er ontzettend veel lol in. Het grootste deel van mijn dag wordt helaas in beslag genomen door school/huishouden, maar in mijn vrije uurtjes scrap ik graag met mijn mams, zusje of alleen.
Mijn volledige profiel tonen

Volgers

Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 28 mei 2010

Book of Me + Reminder

Hallo,

En nog een nieuwe pagina voor in mijn Book of Me! Deze keer heb ik gekozen voor de letter F van Future. Om precies te zijn; My Future is in Jesus!

Deze lay-out is eigenlijk het tegenovergestelde van de pagina met de Letter N. Daar maakte ik gebruik van 1 kleur, en hier heb ik juist een aantal felle kleurtjes bij elkaar gezocht. Daar was het meer gericht op de foto's en hier is het gericht op de tekst (helaas wat moeilijk te lezen op foto). Links en rechts vind je twee belangrijke gebeurtenissen in mijn leven. Op 5 maart 2008 koos ik ervoor om Jezus aan te nemen als mijn verlosser. En op 4 januari 2009 heb ik me laten dopen!

De tekst in het midden, is die van de welbekende Liefdesbrief. De tekst van deze brief kun je vinden op http://www.ikzoekgod.nl/ en dan de tab; een brief voor jou! Veel leesplezier.


EN nog even een REMINDER!!!! Je hebt nog 24 uur de tijd om je op te geven (vriend te worden van) voor de GIVE-AWAY van Daniella. Kijk allemaal ff op haar blog, want deze is zo mooi! ;-)



En ik ben aan het uitproberen met het indelen van mijn berichten die ik plaats. Hoop dat jullie het leuk vinden!
Tot de volgende keer,

Groetjes
Melanie




woensdag 26 mei 2010

N = Nature

Goedemorgen,

Een nieuwe pagina voor in mijn 'Book of Me' en het is geworden de N van Nature.

Ik heb er niet vaak de tijd voor, maar een wandeling over het strand, in het bos of gewoon met de honden in de omgeving gaan wandelen is altijd leuk!

Daarom heb ik ervoor gekozen om op deze pagina allemaal plaatjes uit de natuur te verwerken. De foto's zijn schitterend gemaakt door mijn stiefpaps ;-)

Op de foto's zie je een eend, lammetjes, bloemen, een zwaan en een waterkip.
Het materiaal wat ik gebruikt heb zijn drie kleuren cardstock, twee bloemetjes van Tim Holtz en mijn rand-pons van Martha Stewart!
Tot de volgende keer,
Melanie
woensdag 12 mei 2010

Talent!

Hoi hoi,

Vanmiddag heb ik gezellig gescrapt met mijn (kerk)-vriendinnetje Nynke!
En ze is een natuurtalent!!! :-D Onderstaande scrap is door haar gemaakt en
zo'n vrolijke lay-out verdient natuurlijk wel een plaatsje op
mijn blog (en een applausje).

Het papier is van de Hippity Hoppity lijn van We R Memory Keepers en verder heeft ze vooral heel veel bloemen gemaakt met de Slice en allerlei kleurtjes cardstock.

Ik vind het in iedere geval mooi geworden, en jullie???


Ik zal ook snel weer iets van mijn eigen werk online zetten
Doeii
dinsdag 4 mei 2010

Project voor op slaapkamer

Heey,

Ik had al een hele tijd het plan in gedachte om een poster te scrappen voor op mijn slaapkamer. Aangezien ik nog niet zo heel lang in mijn huisje woon, kunnen sommige plekjes nog wel wat aankleding gebruiken. Mijn wens was dat er op de poster iets te staan kwam wat mij er iedere dag als ik wakker word aan herinneren zou dat er 1 iemand is die mij nooit in de steek laat. Twee weken geleden kwam ik onderstaande tekst tegen (je kunt deze terugvinden in Filippenzen 4:13) en toen was het raak! Dit moest op mijn poster komen te staan, met de nadruk op het woordje Christus!

Diverse personen hebben mij er eindeloos op gewezen dat Jezus er voor mij is, in goede en slechte tijden. Dat ik bijzonder, en geliefd ben door Hem. En eigenwijs als ik ben, nam ik dat niet altijd even gemakkelijk aan (voor hun die dit lezen, bedankt voor het volhouden!). Ik hoop voor mezelf dat dit weer een stap in de goede richting is. Ik ben in staat alles te doen door HEM!

De gebruikte materialen zijn; een groot vel wit papier, diverse kleuren cardstock en mijn Slice!





Alles wat me nu nog rest is een stevige plaat kopen, en de boel ophangen in mijn slaapkamer!

Groetjes,
Melanie
zondag 2 mei 2010

Give Away-News

Hoi hoi,

Op de blog van Daniëlla kwam ik het volgende berichtje tegen;

I thought, to give my new blog a little publicity, i wil be giving away some blog candy at the end of the month of May. In order to play along you have to do these three things;

1. add yourself as a follower, i call you friend, to my blog. If you are a friend allready, your cool!
2. share the good news on your own blog, with a link to mine.
3. come back here and leave a comment that you did. I would like it if you place a link of your own blog as wel, so i can visit you!

Wie wil daar nu niet aan meedoen??? Dus...ALLEMAAL naar de blog

Groetjes,
Melanie